Zondag 5 juni Fat Sunday Jazz Brunch

 • Heerlijk eten, heerlijke muziek

  De Fat Sunday Jazz Brunch staat dit jaar in het teken van Nathaniel Adams Coles. De tribute to Nat ‘King’ Cole (waaronder de jazz-zanger en -pianist beter bekend staat) is een van de speciale projecten van pianist Harry Kanters, deze keer in samenwerking met de Australische gitarist Dave Blenkhorn en de Australisch-Franse bassist Sebastien Girardot. En dit alles onder het genot van een heerlijke brunch verzorgt door Herberg de Compagnie.

  U wordt ontvangen met een biercoctail daarnaast zal de brunch bestaan uit verschillende Club sandwiches, heerlijk fingerfood van het Chef Plateau en koffie met lekkers.

 • Lokatie
  Herberg De Compagnie

  tijd 11:30 – 13:30 (zaal open : 11:00)

  entree incl brunch € 24,95

  zitplaatsen voldoende

 • 006-Harry-Kanters

 • Harry Kanters’ tribute to the Nat King Cole Trio (NL/AU/FR)

  Harry Kanters is van origine een multi-instrumentalist, maar specialiseerde zich bewust in diverse jazzpianostijlen; van ragtime en Harlem-stride tot swing en vroege bebop. Hierdoor is hij een veelgevraagd solist bij New Orleans, swing en mainstream bands. Harry speelde met vele jazzgrootheden onder wie Benny Waters, Doc Cheatham, Tom Baker, Dan Barrett, Deborah Brown en Scott Hamilton. Op zijn naam staan optredens in Japan, Quatar, Oman, de Verenigde Staten en natuurlijk overal in Europa. 

  Voor zijn tribute to Nat King Cole wordt het pianospel van Harry aangevuld met de gitaarklanken van de Australische David Blenkhorn en swingende bassen van Australische-Franse Sébastien Girardot.

  Fat Sunday Jazz Brunch in het teken van Nat King Cole

 • TICKET_Brunch

 • button (2)