Jochem Kornalijnslijper (voorzitter, locaties, veiligheid)

Als vrijwilliger was ik betrokken bij het ontstaan van het Jazz Festival. Na 33 jaar in deze werkploeg actief te zijn geweest kwam dan toch het moment dat ik in een geheel nieuw te vormen bestuur plaats heb genomen.

Het plezier dat ik tijdens het festival waarneem bij de verschillende bezoekers geeft me de energie om mij het gehele jaar bezig te houden met de locatie-eigenaren van de verschillende evenementen.

[email protected]

Robin Visser (muziek & geluid)

Als je in Enkhuizen woont kan je eigenlijk niet om het jazzfestival heen. Een inmiddels 4-daags evenement waarbij deze vrolijke, swingende en goed-in-het-gehoor-liggende muziek centraal staat. Sinds ik met deze muziek in aanraking ben gekomen heeft het mij niet meer los kunnen laten. Daarom beschouwde ik het als vanzelfsprekend om zelf ook actief deel te nemen aan het jazzfestival en ben sinds 2004 medewerker.

Na wat omzwervingen binnen de verschillende werkgroepen houd ik mij sinds 2010 bezig met het team muziek en ben daarbij medeverantwoordelijk voor de muzikale programmering van het jazzfestival. Echt een fantastisch gedeelte om mee bezig te zijn. Zo hopen wij uiteraard ook dit jaar weer een top programmering voor iedereen samen te stellen!

[email protected]

Marco Jeltes (realisatie)

Jaren terug ben ik gevraagd om als vrijwilliger deel te nemen aan de realisatie van het Enkhuizer Jazz Festival. Ik ben toen als vrijwilliger gekomen en nooit meer weggegaan.  Het geeft mij een goed genoegen om als Enkhuizer bij te dragen aan de realisatie van dit unieke festival. Mensen komen van heinde en ver om het Jazz Festival bij te wonen, daar kunnen wij als Enkhuizen trots op zijn.

Mijn functie binnen het bestuur is de realisatie voor alles wat binnen gebeurt, de planning voor al onze vrijwilligers, en al wat meer. Ik hoop dit nog jaren te mogen doen samen met de fantastische groep medewerkers, zij die er ook voor zorgen dat dit Jazz Festival ieder jaar weer gevierd wordt.

[email protected]

Cees Stelling (penningmeester, Friends, kaartverkoop)

In 2007 werd ik gevraagd mee te helpen met het Festival. Een festival van dit formaat en zo sterk verbonden aan Enkhuizen, daar zeg je geen nee tegen.

Iedere vrijwilliger heeft uiteraard zijn of haar eigen motivatie, maar bij mij staat bovenaan dat het een enorme kick geeft als je met een grote groep enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers en sponsoren Enkhuizen een weekend lang in beweging krijgt. Een jaar lang intensieve voorbereiding voor dat ene piekmoment.

Ik leer nog iedere dag van de dynamiek die dat met zich meebrengt.
Daar draag ik graag als penningmeester mijn steentje aan bij.

[email protected]

Arjen Visser (pr & communicatie)

Mijn eerste kennismaking met het jazzfestival was al op vroege leeftijd. Als geboren en getogen Enkhuizer zit de jazz-spirit er al vroeg bij mij in. Op mijn 15e heb ik zelf in een jazzbandje mogen spelen. Na dit een paar jaar te hebben gedaan heb ik mijn route verder gevolgd in de Pop-Rock, toch heb ik sindsdien nooit een Jazz festival in Enkhuizen overgeslagen en heb mij hier altijd verbonden mee gevoeld.

Mijn rol binnen het bestuur is het verzorgen van de PR en Communicatie samen met het team enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Pas nu ik aan dit proces deelneem zie ik de enorme hoeveelheid werk die hier ieder jaar weer verzet wordt, mijn complimenten voor iedereen die aan dit fantastische evenement meewerken of hebben meegewerkt! Ik heb er zin in!

[email protected]

Sanne de Jong (horeca)

Al jaren is het Jazz Festival een van de hoogtepunten van het jaar, ik heb een boel nostalgische en sentimentele gevoelens wat betreft het festival. Ik hou van de muziek, het sfeertje en de gezelligheid met alle bezoekers, medewerkers & muzikanten.

Ik denk en werk graag mee om de jazz in Enkhuizen nog vele jaren te mogen vieren.Voor het festival onderhoud ik de contacten met de deelnemende horeca. Ik vind het leuk en interessant om de boel met elkaar te organiseren, te brainstormen, inspiratie op te doen en elk jaar weer een stukje beter te worden.

[email protected]