Veelgestelde vragen

 

Dat kan op onze webshop, vanaf 1 april 2023.
Later voegen we fysieke verkoopadressen toe.
In 2023 vindt het festival plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni.

Zitplaatsen zijn altijd beperkt of soms niet beschikbaar.
Lees de beschrijving van ieder evenement voor meer informatie.

Dat is helaas niet mogelijk. Voor alle betaalde evenementen is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te brengen en te nuttigen.

Er zijn slaapplaatsen voldoende in Enkhuizen. Op dit moment worden er geen hotelarrangementen aangeboden. Een overzicht van de slaapplaatsen vind je hier.

Enkhuizen is prima bereikbaar per auto. Er is een gratis parkeergelegenheid achter het station. Denk erom dat in de binnenstad een “blauwe zone” geldt waardoor slechts kortstondig met een parkeerschijf kunt parkeren.

Voor meer info, zie onze speciale pagina.

Het festival is in het centrum van Enkhuizen op slechts 2-4 minuten loopafstand van het station.

Voor meer info, zie onze speciale pagina.

Alle evenementen zijn in principe toegankelijk voor mindervalide personen. Het aantal zitplaatsen is echter beperkt en bij sommige evenementen niet voorhanden. Indien er gebruik gemaakt wordt van een rolstoel, verzoeken wij je om ons daarover vooraf te informeren. U kunt hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken.

Dit varieert per evenement. Doorgaans is de zaal 30 minuten voor aanvang geopend.

Dit is toegestaan voor privédoeleinden. Voor pers(fotografen) verwijzen wij graag naar onze pers pagina.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de diverse disciplines. Kijk eens op onze vacaturepagina en meld je aan.

Het programma komt zo spoedig mogelijk online maar in ieder geval gelijktijdig met de start van de kaartverkoop.

Kinderen meenemen is mogelijk tijdens het betaalde evenement op de zondagmiddag, mits onder begeleiding. Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een geldige entreekaart. Tijdens de andere betaalde (avond) evenementen is de leeftijdsgrens gelijk aan die van de horecagelegenheden. 

Onze muziekcommissie zorgt ieder jaar voor het programma. Wij zijn niet op zoek naar muzikanten voor het festival. 

Als fotograaf of verslaggever het festival bezoeken tijdens de betaalde evenementen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Jazeker! Op onze sponsorenpagina kun je alle informatie vinden.

Staat het antwoord op je vraag niet op deze pagina? Of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? Vul dan ons formulier in.