Enkhuizen, dichterbij dan je denkt!

 • Enkhuizen is een stuk dichterbij dan menigeen verwacht. Met een prima treinverbinding en meerdere aanvoerwegen ben je er zo. En eenmaal aangekomen? Alle speellocaties liggen op loopafstand van elkaar!

  Met de trein

  Overdag rijdt er elk half uur een trein van Amsterdam naar Enkhuizen.

  Kijk voor de exacte tijden op de site van de NS.nl

  Komend uit Hoorn via de N506

  Na aankomst bij een kruispunt met stoplichten, Esso pompstation en McDonald’s ga je op de kruising rechtsaf en sorteer direct linksvoor op de volgende kruising. Rijd langs de fabriek en na 2 bochten ziet je de jachthaven en het station. Maak een bocht van bijna 180 graden rond het station (gratis parkeren achter het NS-station, rest van de stad is blauwe zone) en vervolg de weg langs het water. Nadat je Herberg de Compagnie en het het Kleine café (zitten tegenover elkaar) gepasseerd bent sla je de eerste weg rechts af waarna de Festival hal zich aan de linkerkant bevindt.

  Komend uit Hoorn via de N302

  U komt in Enkhuizen aan bij een kruispunt met stoplichten, met aan de overkant een BP-pompstation. Sla nu rechtsaf en rijd door bij de 1e stoplichten, rijd verder onder een spoorbrug door tot de kruising bij het Esso pompstation. Sla daar linksaf en sorteer direct weer links voor. Rijd langs de fabriek en na 2 bochten ziet je de jachthaven en het station. Maak een bocht van bijna 180 graden rond het station (gratis parkeren achter het NS-station, rest van de stad is blauwe zone) en vervolg de weg langs het water. Nadat je Herberg de Compagnie en het het Kleine café (zitten tegenover elkaar) gepasseerd bent sla je de eerste weg rechts af waarna de Festival hal zich aan de linkerkant bevindt.

  Komend uit Lelystad via de Markerwaarddijk N302

  Sla voorbij het Naviduct bij de eerste stoplichten rechtstaf. Rijd langs de fabriek en na 2 bochten ziet je de jachthaven en het station. Maak een bocht van bijna 180 graden rond het station (gratis parkeren achter het NS-station, rest van de stad is blauwe zone) en vervolg de weg langs het water. Nadat je Herberg de Compagnie en het het Kleine café (zitten tegenover elkaar) gepasseerd bent sla je de eerste weg rechts af waarna de Festival hal zich aan de linkerkant bevindt.

 • 59

  is het aantal minuten dat het duurt om met de trein van Amsterdam in Enkhuizen te komen.

  99

  is het aantal kilometers van Utrecht naar Enkhuizen

  18366

  Enkhuizers heten je graag welkom in hun historisch stadscentrum!

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden