Programma

Het programma van de 45ste jubileumeditie van het Jazzfestival Enkhuizen is bekend! Het festival zal zijn 45ste jubileum groots gaan vieren, en doet dat in 3 gevulde dagen met in totaal 7 evenementen, vele podia en geweldige artiesten!

Op vrijdag 1 juni wordt er gestart met een onvervalste Enkhuyzer Anniversary Jazznight in de Nieuwe Doelen. Op deze avond wordt om 20:30 het festival officieel geopend!

Op zaterdag 2 juni is er een vol programma met in de ochtend een dubbele editie van de Junior Jazz, met aansluitend de enige echte Umbrella Parade. Om 14:00 zal op 4 verschillende podia in de binnenstad de Saturday City Jazz losbarsten. Ook is er na een succesvolle editie vorig jaar om 15:00 weer een Senior Jazz, welke plaatsvindt in de Nieuwe Doelen.
De zaterdag wordt om 21:00 traditioneel afgesloten met de Kroegentocht, waarin er op 8(!) verschillende locaties allerlei soorten jazzmuziek te horen zijn.

Zondag 3 juni wordt er gestart met de bijzondere Gospel & Glory dienst in de Zuiderkerk. In de middag staat er vanaf 13:30 een speciale editie van Swingin’ Sunday op het programma, genaamd Swingin’ Sunday: Jazz At the Docks. Wat deze speciale editie zo speciaal maakt verklappen we nog niet, maar deze fantastische afsluiting van het 45ste Jazzfestival Enkhuizen wilt u zeker niet missen.

Tickets zijn vanaf nu te koop via de webshop. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor nieuws over artiesten, evenementen en meer!

Evenementen Jazzfestival Enkhuizen 2018

Like Jazzfestival Enkhuizen op Facebook of volg ons op Instagram!