Family Fun Boulevard

Koning Oliviers parade

Het is feest, Koning Olivier is in Enkhuizen en hij heeft zijn trompet meegenomen. Weet jij niet wie Koning Olivier is? Kom dan naar de Family Fun Boulevard op zaterdag 11 juni tussen 13.30 en 15.30 in de Westerstraat.

Koning Olivier wil graag muziek maken met zijn vrienden maar help jij ze te vinden? Op jouw bingokaart kan je de muzikanten 1 voor 1 afstrepen. Bij een volle kaart ontvang je zelfs een gratis ijsje bij de IJskoninginnen op het Venedie! Tijdens het zoeken trakteert Koning Olivier ook op andere lekkere hapjes, je kunt je laten schminken, er is een springkussen en zijn er heel veel andere activiteiten voor het hele gezin.

Er zijn veel vrienden van Koning Olivier met instrumenten in de winkelstraat te vinden en wat kunnen die spelen zeg. Hoor het getrommel van de drums, de glijdende noot van een trombone, getokkel van de banjo en het gepingel van de piano. Je kunt ze alles vragen en meedansen met de Lindy Hop workshop, een swingdans die Koning Olivier uit Amerika heeft meegenomen. De muzikanten in de stad zullen stukjes voorspelen, meespelen met de parade van straatbands en ze maken samen muziek bij een podium waar je heerlijk mee kunt dansen.

Zoek jij alle muzikanten bij elkaar en weet jij ook Koning Olivier te vinden? Als het lukt speelt de band om 15.15 uur een paar nummers live bij het podium in de winkelstraat. Tot dan!

Family Fun Boulevard

Koning Oliviers Parade

Wanneer?
Zaterdag 11 juni
13:30-15:30

Voor wie?
Voor alle 2 to 14-jarigen en hun ouders

Waar?
Westerstraat

Prijs?
Gratis!