Junior Jazz

De koning van de trompet, de goedheiligman van de Family Fun Boulevard keert terug!

Koning Olivier tovert de Westerstraat weer om tot de Family Fun Boulevard om samen met de kinderen zijn muziekvrienden te vinden, lekkernijen uit te delen en activiteiten te beleven!

Dit jaar breiden we het programma uit met een extra feestje: Het Feest van Koning Olivier in de Westerkerk! Kom je ook op zijn feestje?

Bekijk het programma

Zaterdag 3 juni 2023
13:00 – 15:30

Westerstraat,
Enkhuizen

Gratis!

Het Feest van Koning Olivier

13:00-14:00
(zaal open 12:45)

4-6 jaar

Westerkerk

Wat gaan we doen?
Muziek maken, dansen, zingen, en springen!


Koning Olivier is jarig! Kom je ook op zijn feestje? Dit onderdeel is nieuw op de zaterdagmiddag en is vooral voor de allerkleinsten een echte toevoeging aan het Junior Jazz programma.

Samen met Koning Oliviers vrienden gaan we muziek maken, zingen, dansen, klappen, lachen en meer! En dat alles op herkenbare liedjes & deuntjes!

Koning Olivier zijn feestje begint om 13.00 en eindigt om 14.00 uur in de Westerkerk. Daarna feesten we samen met zijn Brassband verder in de Westerstraat, waar de Parade begint!

Koning Oliviers Parade

14:00-15:30

6-12 jaar

Westerstraat
(gebied tussen Westerkerk & Zuiderkerkstraat)

Wat gaan we doen?
Muziek maken, dansen, activiteiten doen!

Dit onderdeel mag natuurlijk niet ontbreken, na het overweldigende succes van vorig jaar! Dat willen we natuurlijk weer, want wat hebben we genoten met z’n allen!

Dus toveren we de Westerstraat weer om tot Family Fun Boulevard, zoals we de hoofdstraat van Enkhuizen voor deze gelegenheid noemen. Pak je bingokaart erbij en help Koning Olivier zoeken naar zijn vrienden en medemuzikanten! Op de bijbehorende bingokaart kunnen ze één voor één worden afgestreept.

Een volle kaart levert een gratis ijsje bij de IJskoninginnen op het Venedie op. Tijdens het zoeken trakteert Koning Olivier ook op andere lekkere hapjes, je kunt je laten schminken, een instrument uitproberen, meedansen met Lindy Hoppers en andere leuke activiteiten voor het hele gezin.

Als alle vrienden gevonden zijn, is de jazzband compleet en zal deze nog enkele lekkere nummers spelen voordat de muzikanten zich over de stad verspreiden voor hun Saturday City Jazz-programma.

* Om 15.15 uur speelt Koning Olivier samen met al zijn vrienden ter hoogte van de Peperstraat. De parade eindigt om 15.30 uur.

* Haal je bingokaart bij Meiden van De Wit (Westerstraat 60), Coffy-Huys (Westerstraat 92) of bij de Westerkerk aan de balie (alleen op de zaterdagmiddag).