Gospel & Glory Celebration

Wanneer de viering een feest wordt. Met ruimte voor bezinning en geniet van spetterende, maar ook gevoelige gospels van Jonny & The Jazzuits feat. Denise Gordon.

Bekijk het programma

Zondag 2 juni 2024
10:00-11:30

Gratis

Gospel and Glory Celebration

Een van de weinige dagen van het jaar dat ook de minder- en ongelovigen fluitend naar de kerk gaan, is die waarop de Gospel & Glory Celebration plaatsvindt. De bezinnende en prachtige start van onze laatste festivaldag.

En al wat kost is wat munten of briefgeld voor de collecte. Dat is geen geld voor een betekenisvolle start van de dag.

Jonny & The Jazzuits feat. Denise Gordon

10:00-11:30

GB🇬🇧
NL🇳🇱

Jonny Boston is met recht een ‘boss’. Dat is hij al een tijdje, vanaf het moment dat hij op zijn vijftiende in het Midden Oosten tourde. Op zijn achttiende ging hij met de Max Collie Rhythm Aces op tournee en na zijn muziekopleiding volgde er nog een hele rits aan bands, waaronder Phil Mason’s New Orleans All Stars en King Pleasure & the Biscuit Boys. 

Tegenwoordig is de Brit woonachtig in Nederland en heeft hij zijn leven gewijd aan Jezus Christus. In ons land verzamelde hij enkele van onze betere jazzartiesten (op dit moment Gert-Jan Scherff op piano, Pierre Dunker met de contrabas en drummer Tom Nieuwenhuijse) bij elkaar en ging hij op tournee, waar hij tot op de dag van vandaag laat zien dat hij nog steeds de Jonny de ‘Boss’ is. De Boss wordt dit festival ook nog bijgestaan door zangeres Denise Gordon.