Enkhuyzer Jazz Night

 • Vrijdag 9 juni

  Enkhuyzer Jazz Night

  Net als voorgaande jaren voert Enkhuizen de boventoon op de vrijdagavond. Drie speciaal samengestelde bands van Enkhuizer muzikanten, aangevuld met de internationale toppers Björn Ingelstam en TJ Johnson, spelen in afwisselende stijl met de bekende Enkhuizer bounce

  Voor wie de buzz wil vasthouden verhuizen we na afloop van de drie optredens naar een kleiner podium in de foyer en gaan we nog even door met een intieme jamsessie.

 • Locatie
  De Nieuwe Doelen

  tijd
  21:00-0:45

  entree
  €12,50

  button (2)

 • Nieuwe Doelen
  Nieuwe Doelen
  Enkhuizen All Stars 1
  21:00 - 21:45

  Enkhuizen All Stars 1
  21:00 - 21:45

  Björn Ingelstam
  21:00 - 00:45
  Special Guest

  Deze Zweedse globetrotter verwelkomen we met veel plezier terug op ons festival. Vanuit jazzmetropool New York (onder jazzartiesten ook wel bekend onder de klassieke naam Gotham), waar hij zijn thuisbasis heeft en regelmatig de grotere podia betreedt zoals die van de befaamde Birdland Jazz Club, reist hij de hele wereld over met zijn trompet. In tegenstelling tot een gemaskerde, fictieve held die zich vooral richt op de inwoners uit een gelijknamig Gotham, is Björn met zijn koperen hulpje de held van velen over de hele wereld.

  TJ Johnson
  21:00 - 00:45
  Special Guest

  Ook één van de beste Britse jazz- en blueszangers (en -pianisten) zien we dit jaar terug op ons festival. TJ Johnson zingt over verloren en gewonnen liefdes en van hoop, met de passie van iemand die het leven in alle facetten heeft ondergaan zingt hij liedjes van de nacht. In juni verlaat hij voor enkele dagen het eiland aan de overkant van de Noordzee, om ook het Enkhuizer publiek hiermee te verlichten.

  Enkhuizen All Stars 2
  22:00 - 22:45

  Enkhuizen All Stars 3
  23:00 - 23:45

  Enkhuizen All Stars 4
  00:00 - 00:45
  Kleine zaal (foyer)

 • Line-up

  Special guests

  Björn Ingelstam

  Deze Zweedse globetrotter verwelkomen we met veel plezier terug op ons festival. Vanuit jazzmetropool New York (onder jazzartiesten ook wel bekend onder de klassieke naam Gotham), waar hij zijn thuisbasis heeft en regelmatig de grotere podia betreedt zoals die van de befaamde Birdland Jazz Club, reist hij de hele wereld over met zijn trompet. 

  In tegenstelling tot een gemaskerde, fictieve held die zich vooral richt op de inwoners uit een gelijknamig Gotham, is Björn met zijn koperen hulpje de held van velen over de hele wereld.

  Björn Ingelstam is tijdens het festival in 2017 te zien op de volgende evenementen:
  Enkhuyzer Jazz Night
  Kroegentocht (met Festival Band)
  Gospel & Glory Celebration
  Swingin’ Sunday (met Festival Band)

TJ Johnson

Ook één van de beste Britse jazz- en blueszangers (en -pianisten) zien we dit jaar terug op ons festival. TJ Johnson zingt over verloren en gewonnen liefdes en van hoop, met de passie van iemand die het leven in alle facetten heeft ondergaan zingt hij liedjes van de nacht. 

In juni verlaat hij voor enkele dagen het eiland aan de overkant van de Noordzee, om ook het Enkhuizer publiek hiermee te verlichten.

TJ Johnson is tijdens het festival in 2017 te zien op de volgende evenementen:
Enkhuyzer Jazz Night
Kroegentocht (met Festival Band)
Gospel & Glory Celebration
Swingin’ Sunday (met Festival Band)

 

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Friend worden?

Alle medewerkers en bestuursleden besteden velen uren vrije tijd om het festival mogelijk te maken.  Hierdoor zijn de kaartprijzen afgelopen spectaculair gedaald. Daarnaast is er natuurlijk geld nodig voor de bands en aankleding van de locaties.

Ben jij ook zo fan? En wil je het festival extra steunen? Wordt dan Friend of the Festival met het donateurschap. Je jaarlijkse donatie komt voor 100% ten goede aan Stichting Jazz Festival Enkhuizen.