Senior Jazz

///Senior Jazz
Senior Jazz2018-05-07T21:57:40+00:00

Senior Jazz

Een ‘bakkie doen’ betekent in Enkhuizen meermaals een biertje drinken. Zeker ten tijde van het jazzfestival. De Nieuwe Doelen biedt voor de ouderen die lekker onder het genot van oude stijl jazzmuziek een bakkie koffie willen nuttigen, een toevluchtsoord. Met een echte Dixieland-band op het podium, muziek waar ze mee opgroeiden toen ze nog korte nachtjes maakten, kunnen ze even terugdenken aan vroegere edities van het Enkhuizer jazzfestival.

Bier drinken mag hier overigens ook gewoon. En we zullen je ook niet raar aankijken als je bij een van onze andere podia koffie besteld. Held(in)! Het weekend is tenslotte nog lang niet om.

Kaarten zijn te koop bij:

  • Stichting De Zonnebloem
  • Jazzfestival Enkhuizen infobalie
  • Aan de deur

Sea Side Jazzband

(NL, Traditional Jazz)

Je moet op zaterdagmiddag tijdens het festival je best doen om geen water te zien. In de Bocht zie je de Oosterhaven of met een sprongetje over de zeemuur het IJsselmeer, op de Dijk staat het podium op de kade van de Oude Haven en het Sint Jansplein ligt langs het gedempte Venedie. 

Toch plaatsen wij de band met de toepasselijke naam Sea Side Jazzband onder een dak en tussen vier muren, maar met een goede reden. Want ook dit jaar eren wij onze oudere bezoekers die ons festival decennia geleden al tot een succesvol evenement maakten, met een seniorenconcert in de Nieuwe Doelen. 

Met een koffie, watertje, ouwe klare, advocaatje, of een ouderwets potje pils in de hand, is het anderhalf uur terug in de tijd met deze Nieuwediepers. 

Info: www.seasidejazzband.nl