Fat Sunday Jazz Brunch

///Fat Sunday Jazz Brunch
Fat Sunday Jazz Brunch2018-05-19T21:43:48+00:00

Fat Sunday Jazz Brunch

Van twee dagen vol met topjazz, dansen en drank wordt je hongerig. Voor een derde kun je een goede bodem gebruiken. Wat is er dan beter om de grote finale van het Enkhuizer Jazz Festival, het 45 jubileum, vooraf te laten gaan met de Fat Sunday Jazz Brunch.

Ook deze editie worden de eters, net als de laatste jaren, getrakteerd op club sandwiches waar je u tegen zegt als je niet te sprakeloos bent en fingerfood waar je je vingers na het eten ervan blijft aflikken.

Daarnaast zijn de brunches altijd een lust voor het oor. De afgelopen jaren waren er bijdragen van onder anderen Harry Kanters en Dave Blenkhorn, maar ook verrassingsoptredens van bijvoorbeeld vooraf onaangekondigde internationalen als vader Hans en zoon Björn Ingelstam, maken de middag niet alleen tot een culinaire maar ook een auditieve traktatie.

Django at the Beach

(NL)

De heren van Django at the Beach, Manfred Wijker (contrabas, zang) en HenkJan van Minnen accordeon, zang, ukelele) leerden elkaar kennen op het conservatorium Den Haag. Tijdens een reis naar Napels werd de basis gelegd voor hun muzikale vriendschap. Sindsdien speelden zij samen in diverse formaties, zoals Jazzquintet Young Gods, Arthur Ebeling en de MeezingBende.

In deze hoedanigheid spelen zij als duo, soms aangevuld met gitaar/cavaquino, clarinet of percussie.
Django at the Beach brengt een divers repertoire: Django, Tango, Musette, Choro en meer!