Gospel and Glory Celebration

 • Zondag 11 juni

  Gospel and Glory Celebration

  Sinds het noodgedwongen vertrek van de Gospel & Glory Celebration uit Sint Xaveriuskerk was dit een zorgenkindje. Hoewel we de afgelopen jaren supertrots waren op onze Jazz Hall, waren we van mening dat een gospeldienst in een grote en oude kerk thuishoort.

  En laten we nu dit jaar één van de oudste, grootste en mooiste exemplaren binnen onze stadsmuren hebben vastgelegd.

  De Sint Gommaruskerk (in de volksmond beter bekend als de Westerkerk) heeft een staat van dienst die een internationaal sterrenensemble verdient. En daar hebben we voor gezorgd met onze Festival Band die wordt voorgegaan door de Britse ster Samantha-Antoinette.

 • Locatie
  Sint Gommaruskerk (Westerkerk)

  tijd
  10:00 – 11:00

  entree
  gratis, collecte tijdens de viering

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

 • Samantha-Antoinette

  Gospel

  Met Samantha-Antoinette Smith haalt het festival na Denise Gordon opnieuw een topartieste in huis. Enkhuizen maakt voor het eerst kennis met de Britse Smith.

  Onder andere Depeche Mode, Jamiroquai en MIKA hadden de eer om met haar wereldwijd te mogen toeren  in Disneyland Parijs kennen ze haar als Rafiki van de musical The Legend of the Lion King en Mariah Carey, Lionel Ritchie, George Michael, Tina Turner, Paul McCarthy, Freddie Mercury, Elton John, James Brown, Puff Daddy, Elton John en Faith Evans is een bescheiden greep uit de artiesten die het geluk hadden haar ooit als achtergrondzangeres te hebben.